walligami

Walligami S

zvijezdice: 0.0

Walligami S je upravo kao stvoren ukoliko poželite popuniti malu prazninu na zidu ili imate malu biljčicu koja je prerasla svoju dosadno uobičajenu teglicu? Možda volite u svojoj kuhinji osjetiti svježi miris začinskog bilja? Volite pripravu zdravih obroka sa svježim začinima iz vlastitog uzgoja koji su vam pri ruci  ili ste samo oduševljeni idejom vertikalnog vrta u mini izdanju? E pa Walligami S upravo je prava zidna posuda za Vas! Ne zaboravite na djecu. I ona vole uzgajati male biljke ljubimce u svojim sobicama. Njima će se svidjeti Walligami S zasađen s biljčicom koju smo nazvali PlantPal.

kako složiti

Slaganje je lagano i zabavno. Pogledajte ovaj video ili slijedite upute koje su priložene u ambalaži svakog Walligamija.

kako zasaditi

Nakon što ste složili i oblikovali svoj Walligami, on je sada spreman za sadnju biljaka. Važno je prije same sadnje uskladiti izbor biljaka s količinom raspoloživog sunčevog svjetla na mjestu gdje ste ih predvidjeli staviti. Na internetu i u odgovarajućoj literaturi nalazi se mnogo informacija o biljkama i njihovom uzgoju i njezi.

Sama sadnja u Walligami posudu identična je sadnji u lončanice. Ne zaboravite pripremiti i nešto „alata“ za sadnju poput neke žlice i plastične vrećice (da bi zaštitili bijelo platno od zemlje i eventualno zaprljanih ruku). Također budite opušteni. To će Vam pomoći da posadite brzo, uredno i da se biljka lijepo smjesti u svoj džep. Pogledajte video.

kako zalijevati

Zalijevajte walligami polako i pažljivo tako da voda lagano prodre u donji dio džepa. Bit će Vam lakše ako izljevni otvor kantice za zalijevanje ili posude usmjerite na stražnju stranicu džepa dok istovremeno pridržavate posudu s donje strane malo odmaknutu od zida (da razina zemlje bude u vodoravnom položaju). Pričekajte trenutak ili dva da voda natopi zemlju.
To isto napravite i ako skinete walligami sa zida. Zalijevajte biljku držeći walligami u ruci tako da zemlja bude u vodoravnom položaju. U stvari je vrlo jednostavno i odmah ćete dobiti osjećaj kako zalijevati. Pokušajte osjetiti težinu zalivenog walligamija jer osjetno je lakši kad je zemlja suha. Na taj način također možete ocijeniti je li potrebno zaliti biljku.
U donjem desnom kutu nalazi se indikator od specijalne boje koji se pojavljuje kad je zemlja suha. To je “uzbuna za vodu”. Zalijte biljku i indikator će nestati
Ako biljku zalijete malo više, materijal će upiti višak vode i kapilarnim efektom voda će se penjati do gornjih dijelova i ishlapiti u okolinu!

  • Dimenzije složene posude: 25x15 cm
  • Volumen zemlje: 0,6 lit

Cijena:125,00kn

Rasprodano Dodaj u listu želja
Walligami S

Recenzije i komentari

Napiši recenziju ili komentar!